iec - Expert comptable, conseil fiscal - BeExcellent

Wat is BeExcellent?

‘BeExcellent’ is de onlineomgeving van het ITAA dat beschikbaar is via de domeinnaam beexcellent.be.

Het ITAA (moederomgeving) biedt aan al zijn leden toegang tot deze onlineomgeving via een eigen beveiligde URL (dochteromgeving) in het kader van hun kantoor. Deze URL bestaat uit een afkorting van de kantoornaam, gevolgd door de domeinnaam ‘beexcellent.be’. (Bijvoorbeeld: https://kantoornaam.beexcellent.be).

BeExcellent omvat het softwarepakket (= programma) ‘Scienta’. Dit pakket bestaat uit twee delen: de portal en het beheer.

  • De portal is het beginscherm van uw BeExcellent-omgeving en is alleen toegankelijk voor de gebruikers binnen uw kantoor door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord.
    Vanuit de portal navigeert u als gebruiker door middel van het menu aan de linkerkant, de kleurrijke widgets of de zoekfunctie naar de juiste handleidingen en documenten.
  • Het beheergedeelte is bedoeld voor de persoon die binnen het kantoor verantwoordelijk is voor de BeExcellent-omgeving.
    De beheerder verwerkt regelmatig de wijzigingsvoorstellen van het ITAA en van medewerkers en blijft altijd eindverantwoordelijk voor de inhoud van de handboeken binnen de organisatie.
    Dat neemt niet weg dat de gebruikers wijzigingsvoorstellen kunnen indienen op de bestaande teksten. Deze wijzigingsvoorstellen dienen enkel door de beheerder aanvaard te worden voordat een handboek binnen het kantoor kan worden aangepast.

Hebt u nog geen toegang tot BeExcellent? Ga naar het e-loket en vraag de gepersonaliseerde URL voor uw kantoor aan in de rubriek ‘BeExcellent’.
Hebt u geen toegang tot het e-loket, stuur dan een mail naar servicedesk@itaa.be.

Voordelen van dit platform: